Meertens
Realworks BV
2.0 1.7mb

Bij Mijn Makelaar Meertens hebben we verstand van wonen in Noord Drenthe en Oost Groningen. We kennen de markt en kunnen u van dienst zijn bij het vinden van uw droomwoning. Veel klanten weten de weg naar Mijn Makelaar Meertens inmiddels te vinden door de persoonlijke benadering.

De Mijn Makelaar kantoren moeten van goeden huize komen om onderdeel van de Mijn Makelaarsformule te mogen uitmaken. En dat doen ze dan ook. De aangesloten makelaars zijn stuk voor stuk sterke lokale spelers met een ondernemersmentaliteit en wortels in het gebied waarin zij actief zijn.

Alle Mijn Makelaar-vestigingen zijn aangesloten bij de NVM, een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn tevens vestiging van Mijn Hypotheek en Mijn Verzekering. Dit zijn volledig onafhankelijke, objectieve adviesbureaus op het gebied van hypothecaire leningen en assurantiën, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Op deze manier kunnen wij u een totaaladvies bieden wanneer het gaat om de aan- of verkoop van een woning.
Met deze App kunt u altijd en overal ons actuele woningaanbod bekijken via uw smartphone of tablet. U blijft als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod.
Persoonlijk. Doeltreffend. Actief. Dat is de kracht van Mijn Makelaar

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less