Meuleman Makelaardij
Realworks BV
2.0 1.7mb

De Specialist die alleen bestaande woningen verkoopt, aankoopt en taxeert!'

Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. is op 23 november 2006 gestart door Maaike Meuleman. Zij is sinds 10 februari 1999 door de rechtbank in Zwolle beëdigd als Makelaar-Taxateur o.z. Tevens is zij gecertificeerd Register Makelaar Taxateur bij VastgoedCert van KEMA en lid van de branchevereniging NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen). Zij is vele jaren werkzaam geweest in de Makelaardij in Kampen en omgeving, Lelystad en Almere.

Maaike: ‘Ik ben dit makelaarskantoor gestart met de gedachte dat een koper van een woning het verdient een specialist in te schakelen, die zich alleen met de aankoop van zijn woning bezig houdt.’

‘Overal zien we specialisten: de notaris, de hypotheekverstrekker, de assurantieadviseur, de advocaat, enzovoort. Ik heb mij gespecialiseerd in de bestaande woningmakelaardij waar mijn kantoor zich voor 100% op kan richten.’

Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. is de specialist die de markt volgt en zich niet met zaken hoeft bezig te houden waar ook andere specialisten voor zijn. Dé specialist die alleen bestaande woningen verkoopt, aankoopt en taxeert!!

Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd op de bestaande woningmakelaardij zodat wij ons voor 100% kunnen richten op de aankoop, verkoop & taxatie van bestaande woningen.
Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z. is de Specialist die de markt volgt en zich niet met zaken hoeft bezig te houden waar ook Specialisten voor zijn.

Omdat ons kantoor staat voor persoonlijk contact met onze klanten, stellen wij ons graag persoonlijk aan u voor.
U bent van harte welkom op ons kantoor voor meer informatie!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less