Muus & IJzerman Makelaardij
Realworks BV
2.0 1.2mb

Altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod van Muus en IJzerman Makelaardij in een oogopslag. Dit kan heel eenvoudig met deze app.
Onze diensten:
Verkoop van woonhuizen en appartementen;
Begeleiding bij aankoop;
Taxaties, waaronder NWWI;
(Tijdelijke) verhuur van woonhuizen en appartementen;
Advisering over de woningmarkt in de breedste zin van het woord.
In de 30 jaar van ons bestaan hebben we als makelaardij steeds ingespeeld op ontwikkelingen in de markt en de veranderende behoefte van onze cliënten. Wat in al die jaren niet veranderd is, is dat we altijd het belang van onze cliënten voorop zijn blijven stellen.

Als u ons inschakelt bij de verkoop van uw woning, of om een woning voor u aan te kopen, zetten wij ons gegarandeerd actief voor u in. We maken volop gebruik van ons lokale netwerk, zodat we mogelijk uit onverwachte hoek die ene passende woning voor u kunnen vinden. En wanneer u ons inschakelt voor de verkoop van uw woning, zetten we ons netwerk in om serieuze en betrouwbare gegadigden te selecteren.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. U mag van ons verwachten dat we betrokken zijn en ons steeds oriënteren op wat voor u van belang is. We hechten er zeer aan u goede informatie te geven en u te adviseren op basis van de realiteit, ook als u misschien anders had gehoopt. Daarmee voorkomen we teleurstellingen achteraf en dat is voor u een gerust gevoel.
Ons werkgebied is de regio Utrecht.

Muus & IJzerman is lid van de NVM

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less