Post Jr. Makelaars
Realworks BV
2.0 1.6mb

De Post Jr. Makelaarsgroep weet dat voor iedereen die zijn woning wil verkopen een ding voorop staat: het onroerend goed tegen de best mogelijke verkoopprijs zo snel mogelijk verkopen. De jarenlange ervaring en de werkwijze van de Post Jr. Makelaarsgroep staat garant voor een optimale service en een succesvol verkooptraject.
Met onze aanpak "op maat" van de juiste prijs in combinatie met de perfecte presentatie zijn we succesvol en onderscheidend. Daarnaast vinden wij een persoonlijke en enthousiaste aanpak vanzelfsprekend. Zowel als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en als verhuurmakelaar. Bij het gehele proces van aankoop, verkoop of verhuur van uw woning staan wij u graag terzijde.

De Post Jr. Makelaarsgroep kent de woningmarkt als geen ander en u kunt uitgaan van een bekwaam en gemotiveerd team dat de aankoop en verkoop van uw woning begeleidt.

Onze expertises:
- Particulieren woningmarkt
- (NWWI) taxaties
- Bedrijfshuisvesting
- Nieuwbouwprojecten
- Exclusief onroerend goed

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less