Punt Makelaars
Realworks BV
2.0 1.7mb

Op elk moment op de hoogte blijven van het nieuwste Punt Makelaars aanbod? Ervaar zelf het gemak om op een eenvoudige manier door ons brede woningaanbod te scrollen en alle foto's en nuttige informatie te vinden met de Punt Makelaars App.

Punt Makelaars is in vrij korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kantoren van Utrecht. Ons kantoor op de Weerdsingel O.Z. bestaat uit een jong en eager team van ervaren en gecertificeerde makelaar-taxateurs en commerciële binnendienstmedewerkers. Maar wat onderscheidt Punt Makelaars eigenlijk in de huidige woningmarkt? Is het misschien omdat we een traditioneel makelaarskantoor zijn in een modern jasje? Jong en verfrissend bovendien en meer dan Funda alleen. Wat klanten van ons mogen verwachten doen we. Maar we doen meer en bieden ook meer. Kennis van zaken, een uitermate gedegen kennis van de Utrechtse markt, een groot netwerk en zo nog wat zaken waar wij persoonlijk trots op zijn.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met Punt Makelaars. Bel ons op 030-2737464 of stuur een e-mail naar info@puntmakelaars.nl

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less