Recourt Makelaars
Realworks BV
2.0 1.7mb

Het Amsterdamse makelaarskantoor Recourt Makelaars vindt zijn oorsprong in 1884 en vanaf 1930 opereert het onder de naam Recourt. Recourt is een gevestigde naam op de onroerend goedmarkt. Vanuit ons kantoor in het hart van de hoofdstad biedt Recourt Makelaars u alle diensten die u van een makelaar verwacht. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aan- en verkoop van een huis of een taxatie, maar ook voor hypotheekadvies en verhuur of beheer van uw onroerende goederen.
Recourt Makelaars is uiteraard lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Bij Recourt Makelaars werken momenteel zeven mensen. Bij koop of verkoop wordt u altijd bijgestaan door een van de drie beëdigde makelaars.

Bij ons kunt u zowel kiezen voor een fullservice dienstenpakket als voor dienstverlening op maat. U betaalt dus nooit meer dan nodig. U kunt bij Recourt ook kiezen voor een deel van het dienstenpakket of voor een urendeclaratie.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less