Van der Linden Makelaardij Ams
Realworks BV
2.6 Varies with device
De Van der Linden Groep is in Amsterdam en Flevoland een vertrouwde naam in de markt. Van der Linden heeft in haar ruim 35-jarig bestaan een toonaangevende positie verworven in de vastgoedmarkt. Met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle is er een groot kantorennetwerk. Ideaal, want de vestigingen werken nauw met elkaar samen en dat levert alleen maar voordelen op.

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht staat bij Van der Linden hoog in het vaandel. Het kopen of verkopen van een woning is zo’n belangrijke beslissing dat deskundige en persoonlijke aandacht een vereiste is.
Kwaliteit
Het lidmaatschap van de NVM draag ertoe bij dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Visie
U mag ons aan onze visie houden: Van der Linden wil een betrokken en toonaangevende vastgoedspeler zijn, die in alles wat ze doet kwaliteit levert en de verwachtingen van de klant overtreft.
Dienstverlening
Aankoop, Verkoop en Taxaties
Aanbod
Woningen, Appartementen en Nieuwbouw
Certificering
NVM en NWWI
Doelgroepen
Starters, Gezinnen en Alleenstaanden

Amsterdam and Flevoland Van der Linden Group is a trusted name in the market. Van der Linden, in its more than 35-year existence gained a leading position in the real estate market. With offices in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad and Zwolle is a large branch network. Ideal because the branches work closely together and that just has some advantages.

Personal attention
Personal attention is in Van der Linden paramount. Buying or selling a home is such an important decision that expert and personal attention is a requirement.
Quality
Membership of the NVM help to implement the quality remains guaranteed.
Vision
You must keep our vision: Van der Linden wants a committed and leading real estate player, who in everything she does quality supplies and customer expectations outreach.
Services
Purchase, Sales and Valuations
Offer
Homes, Apartments and New
Certification
NVM and NWWI
Target groups
Starters, Families and Singles

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.4 and up

...more ...less