Van Dullink NVM Makelaars
Realworks BV
2.0 1.7mb

Woningaanbod Van Dullink NVM Makelaars

Woningzoekenden opgelet! Van Dullink NVM Makelaars biedt je als eerste het actuele woningaanbod in de gemeente Lansingerland en omgeving. Deze applicatie meldt jou namelijk direct als nieuwe woningen of appartementen bij ons binnenkomen! Maak gebruik van deze app en woon binnenkort ook buiten en toch in de Randstad. In Lansingerland tref je namelijk het beste van twee werelden. Dat kun je beamen indien je verhuist binnen onze mooie gemeente. Ook als je niet direct wilt verhuizen, maar wel geïnteresseerd bent in nieuwe woonmogelijkheden, is deze app een aanrader.

Voordelen van de Van Dullink-app:
- Realtime woningaanbod
- Razendsnelle zoekfunctie
- Eenvoudig je favorietenlijst aanmaken
- Direct afspraak maken voor bezichtiging

Ook via deze app willen we voor onze klanten resultaat boeken. We hebben daarbij een realistische blik, vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt. Niet voor niets zijn we al meer dan 25 jaar een betrouwbare en professionele partner op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving. Voor ons is ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt' het bedrijfsmotto. Op Van Dullink NVM Makelaars uit Berkel en Rodenrijs kun je rekenen! Dat bewijzen de vele geslaagde aan- en verkooptrajecten. We durven best te beweren dat je bij ons de grootste kans van slagen hebt. Met een actueel en uitgebreid aanbod hebben wij vaak al gevonden wat jij zoekt!

Voor meer informatie: www.vandullink.nl
Opmerkingen of vragen? Laat het ons weten via info@vandullink.nl

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less