Van Helvoort Makelaardij
Realworks BV
2.0 1.7mb

Van Helvoort Makelaardij B.V. is al ruim 20 jaar gevestigd in Gemert. Sinds 1 januari 2007 beschikken wij daarnaast ook over een kantoor in Boekel (St. Agathaplein 33, 5427 AA Boekel)
Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk in de gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek, Boekel en de plaatsen hieromheen. In deze omgeving is ons kantoor een vertrouwd begrip op het gebied van taxaties en onroerend goed bemiddeling. Goede kwaliteit in service en dienstverlening met een persoonlijke en eerlijke benadering zijn voor ons belangrijk.
Van Helvoort Makelaardij B.V. is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars in onroerende goederen en vastgoed-deskundigen) en lid van de vakgroepen WONEN en BOG. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit en zekerheid. Voor u als klant betekent dit een deskundige, onafhankelijke en betrouwbare benadering. Voor u een logo, voor ons een titel!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less