V Herk Krimpen aan den IJssel
Realworks BV
2.0 1.2mb

Succes in Vastgoed
Wilt u een actieve makelaar die met succes voor u aan de slag gaat? Ontdek dan wat Van Herk Makelaardij voor u kan betekenen; voor huizenbezitters die vakkundig en voor de juiste prijs hun woning willen verkopen. Voor klanten die een gecertificeerde NWWI taxatie willen laten uitvoeren. Voor woningzoekers die hun droom willen verwezenlijken… Wat uw wens ook is: wij hebben een op maat gesneden oplossing. Persoonlijk en proactief. Op weg naar een goed resultaat. Onze kantoren bevinden zich strategisch verspreid in Capelle aan den IJssel, Gouda en Krimpen aan den IJssel.

Waarom kiezen voor Van Herk Makelaardij?
Waarin wij ons onderscheiden? Wij hebben onze succesfactoren voor u op een rijtje gezet:

Voor verkopers:
1. Topranking op Funda:
Door de nieuwste presentatietechnieken, zoals heldere (360?) beelden, 3d plattegronden, video animatie en een brochure garanderen wij dat uw woning een toppositie krijgt op Funda.
2. Verkoopplan op maat:
Met meer dan 40 marketingactiviteiten heeft u voldoende munitie om uw woning onderscheidend te promoten.
3. Potentiële kopers:
Wij hebben een groot, actueel zoekersbestand met veel kandidaat-kopers.

Voor kopers:
4. Bent u van plan te kopen? Dan zorgen we dat alle informatie over de woning en woonomgeving inzichtelijk is. Zo weet u exact wat u koopt. En natuurlijk bedingen we voor u een marktconforme prijs. Ook dit is gegarandeerd: onze verdienste is gekoppeld aan het behaalde voordeel op de aankoopsom;

Voor iedereen:
5. Top 10 van grootste makelaarskantoren.
Wij behoren tot de top 10 van grootste makelaarskantoren. Veel klanten stelden al vertrouwen in onze dienstverlening en daar zijn we trots op (bron: onderzoek Bangma & Bosma Bedrijfsadvies).
6. Een brede, professionele organisatie met een eigen juridische afdeling en tevens lid van de makelaarsorganisatie NVM;
7. Een full-service organisatie; Van Herk Makelaardij ontzorgt u van begin tot eind. Wij geloven dat een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid van onze medewerkers toegevoegde waarde voor u levert. Op elk moment van de dienstverlening en op elk onderdeel;
8. Van alle markten thuis: voor bedrijfsonroerend goed, een woning of een agrarisch object. Makelen is onze passie of dat nu voor particulieren of bedrijven of andere organisatie is. We doen het met veel enthousiasme en vakkennis.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less