Vita Wonen
Realworks BV
2.1 1.6mb

Met de App van Vita Wonen bent u altijd op de hoogte van ons actuele aanbod!

Met deze App informeren wij u nog beter en sneller over ons totale aanbod via uw smartphone of tablet.

Wat is uw gemak?
Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod in uw regio, snel en eenvoudig woningen zoeken, automatisch geïnformeerd worden over (prijs-)wijzigingen van uw favoriete woningen, eenvoudig een bezichtiging of een afspraak voor een hypotheekadvies plannen.

Wie zijn wij?
Vita Wonen is uw actieve NVM Makelaar voor verkoop, verhuur en aankoop van uw huis of bedrijfspand in Zuid Friesland. Ook voor een taxatie en advisering op het gebied van onroerend goed heeft Vita Wonen een specialist in huis.

Bij Vita Wonen houden we zaken graag overzichtelijk, direct en to the point. Vita Wonen heeft een team voor u klaarstaan om u te begeleiden bij grote beslissingen in uw leven. Wij doen dat actief, enthousiast, deskundig en vooral met plezier.

Alle zaken rondom een woning kopen of een woning verkopen vragen om goede begeleiding. Dit levert Vita Wonen samen met de adviseurs van Wind Financieel Advies/WindTeam. Door deze combinatie kunnen we voor ieder onderdeel van uw huis een specialist inzetten om u perfect te begeleiden. Dus ook voor het afsluiten van een hypotheek, het verzekeren van uw huis en uw financiële toekomst kunt u terecht bij Vita Wonen. Doordat ons team goed op elkaar is ingespeeld heeft u tijdens het gehele aankoop- of verkooptraject volledig overzicht.

Een ander voordeel van deze samenwerking is dat de adviseurs van Wind Financieel Advies/WindTeam ook als ambassadeurs voor Vita Wonen optreden. Dit betekent in de praktijk bij de verkoop van uw woning dat deze door vele personen actief wordt aangeprezen. Op deze wijze kunnen we niet alleen meer kopers en verkopers bereiken, maar ze vooral met elkaar in contact brengen.

Neem contact met ons op en wij staan u graag persoonlijk te woord voor een heldere uitleg of persoonlijk advies.

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less