Voorma & Millenaar makelaars
Realworks BV
2.0 1.2mb

Voorma & Millenaar makelaars - taxateurs is een gerenommeerd makelaarskantoor in Amstelveen. Wij zijn een jong en enthousiast kantoor, waar kwaliteit en persoonlijk contact voorop staan.

Registermakelaars Daniël Millenaar en Karina Nippérus opereren al vanaf 1997 op de huizenmarkt in Amstelveen, Amsterdam en omgeving en zijn gespecialiseerd in aan- verkoop en taxaties van onroerend goed.

Samen met onze sterke binnendienst, onder leiding van Melissa Da Silva, staan wij u op persoonlijke en professionele wijze bij in al uw onroerend goed transacties en taxaties.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) die onze kwaliteit op peil houden en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA).

Ons werkgebied:
Wij zijn werkzaam in Amstelveen, Amsterdam en omstreken (waaronder o.a. Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Badhoevedorp, Uithoorn, Aalsmeer, de Ronde Venen, Haarlemmermeer, etc.). Door jarenlange ervaring hebben wij een goede kennis van dit gebied en kunnen wij u hier optimaal van dienst zijn.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less