Wiesell Makelaardij BV
Realworks BV
2.0 1.6mb

Persoonlijke dienstverlening, daar draait het bij ons om!
Bij Wiesell Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Onze medewerkers stellen namelijk úw belang voorop. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van ons duidelijke plan van aanpak. We maken het plan al in een vroeg stadium en zelfs al voordat u besluit of u met ons in zee wilt gaan. Dat zorgt voor duidelijke spelregels en heldere verwachtingen.

Wat kunt u van ons verwachten?
Wiesell Makelaardij pakt u bij de hand en neemt u de zorgen uit handen. Het proces rond de aan- en verkoop van een woning kan namelijk behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend zijn. Allereerst taxeren wij uw woning en adviseren u over een verstandige vraagprijs. Bezichtigingen zijn belangrijk en worden altijd verzorgd door NVM gekwalificeerde medewerkers die ervoor zorgen dat uw woning de presentatie krijgt die het verdient. We onderhouden regelmatig persoonlijk contact om u bij te praten over de stand van zaken en we staan u met raad en daad bij tijdens de onderhandelingen. Tot slot verzorgen wij de afwikkeling bij de notaris en handelen we alle bijkomende juridische zaken voor u af.
Kortom: Uitstekende dienstverlening tegen een scherpe prijs!

Bespaar geld met de aankoop van een nieuwe woning.
Het aanbod op de woningmarkt is vandaag de dag ruim. Er zijn op het eerste gezicht dus kansen voor kopers. Bij de aankoop van een huis spelen emoties echter vaak een zeer belangrijke rol. Deze kunnen de objectieve blik, op bijvoorbeeld de bouwkundige staat, vertroebelen. Wiesell makelaardij helpt u de juiste keuze te maken en garandeert dat uw beoogde droomhuis op de juiste waarde wordt geschat. Bovendien zorgen we voor een duidelijk inzicht in de bouwkundige- en juridische zaken. Daarnaast bepalen we samen met u een slimme biedingstrategie, zodat u niet teveel betaalt voor uw droomhuis!

Losse taxaties
Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een taxatie van uw woning wilt. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van uw hypotheek. Ook daarmee zijn wij u graag van dienst.

De NVM makelaar van Wiesell makelaardij doet gewone dingen ongewoon goed!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less