Woonaccent Friesland
Realworks BV
2.2 1.6mb

De beslissing om een huis te kopen of verkopen is niet zo maar wat. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Omdat dit een van de grootste aan- of verkopen is in een mensenleven schakel je een makelaar in met een goede naam in de regio en waar je een goed gevoel bij hebt. Als ervaren makelaarskantoor hebben wij de nodige connecties en kennen we de markt op ons duimpje.

We leveren die extra service waarmee ook jij als tevreden klant afscheid van ons zult nemen. We weten gewoon hoe het werkt en hebben er plezier in. Kom eens langs, bij ons staat de deur altijd voor je open!
Woonaccent makelaars zijn ervaren, deskundig en kennen de regio. Maar wij bieden meer. Wij werken namelijk volgens de unieke Woonaccent Wijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door openheid en helderheid. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen bepalen we samen hoe we de aankoop of verkoop van het huis gaan doen.
Het aanbod van Woonaccent Makelaars Friesland wordt fraai getoond in een overzicht in Google Maps (iOS.5) of in TomTom Maps (iOS.6).
Er is een directe mogelijkheid om te reageren op een woning en een woning kan als favoriet in een lijstje worden bijgevoegd.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less