Zwaan&Schouten Makelaars
Realworks BV
2.0 1.2mb

De officiele App van Zwaan & Schouten Garantiemakelaars, een NVM makelaarskantoor dat zich onderscheidt door een uitstekende kennis van zaken, al ruim 40 jaar. Wij zijn als geen ander op de hoogte van wat er in de regio speelt. Ook kennen we onze klanten en hun individuele behoeften.
Zwaan & Schouten Garantiemakelaars streeft naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij u de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de (ver)koop van uw woning komt kijken.

Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.
Allen hebben ervaring, een gedegen opleiding in de makelaardij en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de regionale en landelijke woning markt.

Onze dienstverlening bestaat uit:

aan- en verkoop van woningen en bedrijfs onroerend goed
taxeren woningen en bedrijfs onroerend goed
nieuwbouwprojecten
aan- verhuur van woningen en bedrijfs onroerend goed
Wilt u advies, uw woning verkopen of een woning kopen? Maak direct een afspraak met Zwaan & Schouten Garantiemakelaars!
U vindt ons kantoor achter de kerk in het centrum van Schagen. Wij hebben ook etalages in Hippolytushoef en Wieringerwerf

Ons kantoor is lid van de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen de NVM.

We zijn aangesloten bij de Vakgroep Wonen. Het specialistische werkterrein van deze vakgroep is de advisering op het gebied van onroerend goed met een woonfunctie.

Ook is ons kantoor aangesloten bij de Vakgroep NVM Business, deze is gespecialiseerd in commerccieel vastgoed ( kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca)

Als NVM Wonen- en Businessmakelaar kunnen we ons onderscheiden op grond van deskundigheid en kennis van de de regionale markt waarin we actief zijn.

Van een Garantiemakelaar mag u meer verwachten!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less