SuperICT.nl
SuperICT
1.0 0.9mb
SUPER SIMPEL, SUPER HANDIG, SUPERICT.NL

Uw superheld in de ICT wereld

De website van SuperICT.nl heeft een responsive design maar het is natuurlijk veel makkelijker om een icoontje te hebben zodat je de website direct kan openen. Normaal gesproken moet eerst de browser geopend worden alvorens je SuperICT.nl kan openen.

SuperICT levert ICT diensten aan huis.
Ieder persoon die thuis ICT gerelateerde problemen heeft kan direct bij ons een afspraak maken zodat, wellicht de volgende dag, een medewerker van ons kan langskomen bij u in huis. Wij hanteren scherpe tarieven vanaf €10,- per halfuur.

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf, uiteraard hebben wij geen jarenlange ervaring maar onze ICT kennis ligt hoog. Onze collega's hebben allemaal een ICT gerelateerde opleidingen gevolgd en zijn daardoor ook gekwalificeerd voor dit soort werk. De opleidingen lopen uiteen van ICT beheerders tot Applicatie Ontwikkelaars (programmeurs).

Het kan weleens voorkomen dat een collega er niet uitkomt en wij zullen dan ook kijken wat de beste oplossing voor u is.

Heeft u zelf computerproblemen of kent u iemand die wellicht wat hulp kan gebruiken thuis met zijn of haar computer? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak op:
https://superict.nl/afspraak-maken/

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less