SwungHouse
Xinox Software
1.13 4.3mb

Met de Swung House App kan je eenvoudig reserveringen bij ons boeken.

Bedrijf

Swung House is een werk- en ontmoetingsplek voor ondernemers en klanten van deze ondernemers. Een plek waar mensen werken, netwerken en elkaar inspireren. Kortom: een ‘levende’ plek waar zichtbaar wordt wat er gebeurt als mensen hun hart volgen en doen wat zij écht leuk vinden.

Werknemers

Bedrijven die aanhaken bij het concept van Swung House zijn ervan verzekerd dat ze aansluiten op de maatschappelijke trends van duurzaamheid en milieubewust ondernemen. Bovendien ben je als bedrijf aantrekkelijker voor werknemers. Zij hebben steeds minder zin om elke dag aan te sluiten in de file, en werken graag op een inspirerende plek. Voor een efficiënter en effectiever werkproces dat past bij de wensen en eisen van deze tijd.

Thuiswerkers & Zelfstandige Professionals

Voor veel thuiswerkers en zelfstandige professionals is het niet altijd mogelijk om thuis te werken. Het is lastig om je helemaal af te sluiten van de thuissituatie en het is geen handige plek om relaties te ontvangen. Swung House biedt je als eigentijds smartworkcenter de gelegenheid om te werken, mensen te ontmoeten, te vergaderen en klanten en relaties te ontvangen in een mooie en professionele omgeving.

Vergaderen, trainen & coachen

Ben je trainer, coach of organiseer je regelmatig workshops of vergaderingen? En beschik je niet over een geschikte ruimte om je cliënten te ontvangen en begeleiden? Bij Swung House vind je professionele ruimten om te vergaderen, te trainen en te coachen. De flexibel in te richten ruimten zorgen voor creativiteit

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.0 and up

...more ...less