Waterinfodag
2coolmonkeys
1.0 4.7mb

De Waterinfodag wordt jaarlijks georganiseerd. Het is een grootschalig congres waarin overheden, bedrijven en kennisorganisaties samenwerken om elkaar op de hoogte te stellen over de ontwikkelingen in de informatievoorziening van de watersector.

De Waterinfodag bestaat uit een grote beurs en heeft een inspirerend programma. Daarnaast is er veel gelegenheid voor ontmoeting.

De Waterinfodag wordt voor de vijfde keer georganiseerd op 5 maart 2015 bij 1931 in ‘s-Hertogenbosch. De locatie biedt uitstekende beursmogelijkheden en veel ruimte voor lezingen en workshops.

De Waterinfodag is voor medewerkers van overheden(waterschappen, gemeenten, provincies, Rijk), bedrijven, waterleidingbedrijven, kennisorganisaties en onderwijs die betrokken zijn bij de informatievoorziening in de watersector: informatie/ICT/Geo-deskundigen, data-inwinners en -beheerders; gebruikers van data en informatiesystemen, project-, programma- en procesmanagers.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less