IK Servering
Mellora AS
1.0 6.0mb

Slutt å tøyse med gammeldagse papirskjemaer og begynn å gjøre det viktige internkontrollarbeidet mer fresh og artig!

IK Servering er et system som kan brukes til å melde fra om og behandle avvik, forbedringsforslag, internkontroller/vernerunder og fareanalyser. Systemet er bygget opp for å tilfredsstille rapporteringskravene satt av Mattilsynet og Internkontrollforskriften på en enkel, oversiktlig og ikke minst innovativ måte.

Appen kan installeres og testes ut gratis, men for å få tilgang til fullversjonen med databasetilknytning må man inngå avtale med Mellora. Man vil da få sin egen internkontroll-app med deres farger og grafiske uttrykk koblet til ik-servering.no for enkelt og effektiv oppfølging av alle saker og dokumentasjon på aktivt internkontrollarbeid på 1-2-3!.

IK Servering av utviklet av Mellora AS som også står bak det som er kåret til Norges beste arbeidsmiljøprodukt, nemlig HSEQ Free som brukes av titusenvis av ansatte i bedrifter verden over.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less