Imtas HSEQ
Mellora AS
1.3 5.3mb

Dette er Imtas AS’ app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Med appen kan du sende melding om avvik og ulykker og endringsmelding, samt dokumentere sluttkontroll på prosjekt, vernerunde og sikker-jobb analyse.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

Vi i Imtas tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme!

Appen er også knyttet opp mot hseqreports.com, slik at alt som registreres havner inn i database for videre behandling og statistikk. For ansatte på lokasjoner der smarttelefon/nettbrett ikke kan brukes, er det lagt til rette for at alle saker kan registreres direkte inn i hseqreports.com.

Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less