Rentsafe Inspector
Rentsafe
1.0.8 3.9mb
Met de Rentsafe Inspector maakt u een inspectierapport op in een handomdraai.

...en nog eens helemaal gratis ook! Log nu in en maak als professional uw eigen account aan, personaliseer de app in uw huisstijl en ga direct aan de slag!


Rentsafe inspector maakt uw inspecties efficiënter

- Manage al uw woninginspecties op één centrale plek
- Eindrapport compleet met afrekening van voorschotten
- Snel, veilig, eenvoudig en transparant voor alle partijen
- De app ondersteund zowel kale, gestoffeerde als gemeubileerde verhuur
- Voorkomt onnodige discussies, de borg wordt via vaste standaarden berekend
- Een eigen gebruikersomgeving voor alle betrokken partijen


Transparantie voor alle partijen.

De RentSafe Inspector gaat verder dan andere woninginspectie apps, die online te vinden zijn. Met de RentSafe inspector genereer je op gemakkelijke wijze een pdf file in jouw huisstijl, compleet met foto’s’ en alle relevante zaken die bij een goede opnamestaat horen!

Voorkomt onnodige discussies...

Je kent dat vast wel, huurder en verhuurder hebben de gehele huurperiode een prima verstandhouding gehad, maar tijdens de check out ontstaan er alsnog vervelende discussies. Een goede opname en duidelijke standaarden zijn de oplossing! Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmarkt weten wij waarover we spreken en dat vertaalt zich in dit pasklare antwoord!


RentSafe Inspector ook voor gemeubileerde verhuur

Bij gemeubileerde verhuur wordt de staat van de gehele inventaris duidelijk vastgelegd. De app beschikt over een standaard en snel in te vullen inventarislijst die op een logische manier per vertrek wordt doorlopen. De gegevens van het check- in rapport vormen de basis voor de check–out. Wanneer de check-out van een woning moet worden gedaan, haal op eenvoudige wijze het in het verleden opgemaakte check-in formulier op uit de database. Dit formulier vormt de basis voor het check–out rapport.


De borg volgens vaste standaarden verrekend

Tijdens de check–out worden alle zaken die afwijken van het check-in rapport en die we niet tot normale slijtage kunnen rekenen opgetekend. Is er schade aan het casco, dan biedt de app een handige tool om snel een bedrag te koppelen aan de schade. Is er schade aan de inventaris: De app berekend op basis van de ingegeven aanvangsstaat, de huurperiode en de vervangingsprijs volledig automatisch wat een reële vergoeding zou zijn voor de aangebrachte schade. Op deze wijze heeft u alle gegevens om direct tot een volledige afrekening te komen. Uiteraard staat het huurder en verhuurder vrij om iets anders overeen te komen, dit kunt u ter plekke in de app vastleggen!


Eindrapport compleet met afrekening van voorschotten

Na de check-out wordt er net als bij de check-in een rapport gegenereerd. Aan het einde van het rapport tref je een financieel overzicht aan met daarin verwerkt de gemaakte afspraken m.b.t. aangebrachte schade aan inventaris en casco (als hiervan sprake is). Is er verhuurd inclusief een voorschot voor gas, water en electra? De RentSafe Inspector berekent op basis van de ingegeven meterstanden nauwkeurig de kosten van het werkelijke verbruik en de bijbehorende financiële consequenties. Meer informatie over onze unieke energiecalculator tref je elders aan op deze website!


Eigen gebruikersomgeving voor alle betrokken partijen.

Niet alleen de gebruikers van de app, kunnen inloggen, om bijvoorbeeld rapporten klaar te zetten, accountsinstellingen te wijzigen, of gebruikers toe te voegen. Ook huurders en verhuurders krijgen een log-in. In deze beveiligde omgeving wordt het inspectierapport opgeslagen en bestaat er een mogelijkheid om relevante informatie zoals het huurcontract op te slaan. Zaken die gedurende de verhuurperiode plaatsvinden en die relevant zijn voor de check-out kunnen worden toegevoegd aan het dossier. Tijdens de check-out komen deze zaken vanzelf weer naar boven.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0.3 and up

...more ...less