Veramob Craiova
DOZOApps
1.0 5.8mb

Vera Mob este o societate din Craiova cu o echipa de profesionisti tineri, dinamici, care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.
Obiectul nostru de activitate este confectionarea oricarui tip de mobilier din pal melaminat, fie la un pret modest fie unul luxos: bucatarie, hol, camera zi, camera tineret, dormitor,camera tineret cu doua paturi debara, birou, institutie. Furnizorii nostrii sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor.

SERVICIImobila dormitor, mobila living, mobila sufragerie, mobila birou
Motivul pentru care producem mobila la comanda este ca ne place sa facem acest lucru.
Clientii satisfacuti sunt obiectivul nostru in aceasta activitate. Exigenta lor in ceea ce priveste mobila la comanda este principalul argument pentru care suntem pe piata. Incercam in continuu sa imbinam tehnologia, design-ul si detaliul.


PRODUSEdulapuri, sifoniere, paturi, cuiere, comode
Executam mobila de serie sau la comanda pentru dormitoare, livinguri, camere pentru copii, birouri, scoli, baruri, restaurante sau spatii comerciale:
mobila pentru dormitor, mobila pentru living, mobila pentru bucatarie, mobila pentru dresing, mobila pentru copii, mobila pentru birou.

Content rating: Everyone

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less