Expo Tehnica protectia muncii
Multimedia Publishing
1.2 13.0mb

Exposafety este un magazin online pentru echipamente de protectia muncii care reprezinta o parte importanta a activitatii companiei Expotehnica SRL.

Produsele sunt de calitate superioara si respecta toate normele europene de protectia muncii. Calitatea produselor noastre este atestata de certificatul ISO 9001 si ISO 14001:2004.

Prin Exposafety va punem la dispozitie o gama larga de produse, structurata astfel incat sa gasiti cat mai usor exact ceea ce cautati:echipamment pentru protectia corpului (imbracaminte de protectie), echipament pentru protectia picioarelor(bocanci, pantofi, sandale, cizme de protectie), echipament pentru protectia mainilor, echipamente pentru protectia capului, echipament pentru protectie respiratorie, echipament de lucru la inaltime (centuri de siguranta, carabine, franghie,opritoare de cadere), echipament pentru semnalizare, stingatoare si articole PSI, echipamente pentru interventie pompieri si multe altele.

Intr-o lume in continua dezvoltare si miscare, Expotehnica si Exposafety, va pun la dispozitie o gama de produse ce se adreseaza tuturor sferelor de activitate: constructii civile sau industriale, atelierelor sau service-urilor auto, industriei farmaceutice sau alimentare, industriei petroliere si petrochimice, si tuturor societatilor care au nevoie de diverse echipamente protectia muncii.

Exposafety, siguranta de care ai nevoie!

Expotehnica este una dintre cele mai importante companii la nivel national, in domeniul vanzarilor de scule manuale si electrice si a utilajelor pentru constructii si industrie, ocupand permanent locul I in topul vanzarilor din judetul Prahova ( Ploiesti ), in ultimii 12 ani de activitate.

Experienta Expotehnica de 15 ani in domeniul nostru de activitate ne-a invatat sa ne respectam partenerii si sa lucram impreuna cu acestia pentru gasirea celor mai bune solutii tehnice adaptate unui raport pret/calitate corect.

Expotehnica este importator direct sau distribuitor pentru urmatoarele game de produse:
- scule electrice si consumabile (Bosch, Makita, DeWalt, Hitachi, Fein)
- scule de mana (Unior, Stanley, Snap-on, Beta)
- utilaje de mica mecanizare pentru constructii: mai-uri si placi compactoare (Wacker, Weber, Artek, Enar, Oscar)
- taietoare si slefuitoare pentru beton (Oscar, Wacker, Artek); vibratoare de beton (Wacker, Tehnoflex)
- generatoare electrice (Tresz, Kipor, GenPower)
- echipamente si consumabile pentru sudura (Saf-Fro, Lincoln, GCE, Telwin, Most)
- echipamente pentru curatenie (Karcher, Ghibli)
- compresoare (Fima)
- scule si echipamente pentru instalatii (Rothenberger, Rigid)
- tehnica diamantata (Weka, Team Thaler, Golz)

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.1 and up

...more ...less