CheckOut+ Kassaregister
IQP Design AB
2.1 7.4mb

Du funderar just nu på att ladda ner CheckOut+ kassasystem, kassa eller kassaregister till din Android-enhet. Det betyder att du tagit första steget till att börja använda en av Sveriges smidigaste mobila kassalösningar. Det enda du behöver förutom en enhet med Android är en kvittoskrivare med blåtand så har du ett komplett certifierat kassasystem, kassa eller kassaregister att börja använda när du vill.

Skatteverkets kontrollbox behöver du inte bry dig om, den finns hos oss centraliserad så du behöver bara en internetförbindelse så kan du sälja var du vill, när du vill och hur du vill. Vi är även integerade till ett flertal betalsystem som du kan använda för att förenkla din verksamhet.

De områden vår kassa passar bäst till är små butiker, frisörer, torghandel, hemförsäljning, kiosker, cafeer och många andra affärsområden.

Vi tar endast betalt en anslutningsavgift som är cirka en fjärdedel mot vad du får ge för en egen kontrollbox. Du väljer själv om du vill köpa hårdvaran från oss eller om du ombesörjer detta själv.

Vi kan ombesörja installation, grundprogrammering och grundutbildning för 1995:-. Men kassan är så enkel att det knappast är nödvändigt för de flesta. Dock är det en trygghet att få allt inställt efter tycke och smak av ett proffs.

MVH din blivande kassaleverantör IQP Design AB

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less