Min skog
Sydved
sydved-1.2.1 3.9mb

Appen är avsedd för dig som är skogsägare och har levererat virke till Sydved. Den ger tillgång till information om dina skogsfastigheter och du som har din skogsbruksplan hos Sydved får dessutom fler tjänster såsom tydliga avdelningsbeskrivningar med virkesförråd, skogliga åtgärdsförslag och prioriteter.

Appen är till för dig som vill fördjupa dig i ditt skogsägande. Funktionaliteten bygger på en avancerad kartfunktionalitet med positionsbestämning som gör det lätt att hitta och planera dina skogliga åtgärder, men även markera ut vindfällen, insektsangrepp eller andra viktiga platser t ex dina bästa svampställen och jaktpass. I appen finns även tillhörande mät- och ritverktyg.

Självklart kan du använda appen i offline-läge för de stunder då du inte har full uppkoppling i skogen. Du laddar enkelt hem allt material i förväg där du har full tillgång till mobiltäckning och WiFi och kan sedan ge dig ut.

Du använder samma inloggning i appen som till Min skog på http://www.sydved.se . Har du inget konto? Besök https://www.sydved.se/min-skog/registrering via en dator och skapa ett konto. Det är givetvis kostnadsfritt.

Tänk på att GPS som körs i bakgrunden kan dramatiskt minska batteritiden.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.1 and up

...more ...less