EPICOM 2 boomomtrekmeter
Second Way Software
1.5 0.7mb

In alle boomkwekerijen moeten alle bomen gemeten worden. Hiervoor is een boomomtrekmeter ontwikkeld. Met deze applicatie kan dit apparaat draadloos (via bluetooth) bestuurd en uitgelezen worden.
Ook is deze applicatie (app) separaat te gebruiken zonder hulp van de betreffende omtrekmeter. De boom kan nog steeds met een meetlint gemeten worden en met de hand ingebracht worden in deze applicatie. hiermee worden dan alle metingen verzameld en kunnen op eenvoudige wijze verwerkt, geexporteerd of verzonden worden.
Deze applicatie is gratis te downloaden. Kan volledig getest worden. Echter om volledig gebruik te kunnen maken van deze applicatie moet een licensie-applicatie (EPICOM license) gedownload worden om volledige licentie op deze applicatie te verkrijgen.

Ook is een gratis manager programma (EPICOM manager) nodig om als bedrijf de te meten percelen toe te kennen aan de juiste medewerker, zodat zij met de mechanische omtrekmeter en deze applicatie EPICOM 2 omtrekmeter de juiste bomen in de juiste percelen meten.

Content rating: Low Maturity

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less