EPICOM Manager
Second Way Software
1.3 1.1mb

App voor het managen van de EPICOM 2 omtrekmeter applicatie welke gebruikt wordt door medewerkers van boomkwekerijen die bomen moeten meten.

In alle boomkwekerijen moeten alle bomen gemeten worden. Hiervoor is een boomomtrekmeter ontwikkeld. Met de applicatie EPICOM 2 omtrekmeter (gratis te downloaden) kan dit apparaat draadloos (via bluetooth) bestuurd en uitgelezen worden.
Ook is die applicatie (app) separaat te gebruiken zonder hulp van de betreffende mechanische omtrekmeter. De boom kan nog steeds met een meetlint gemeten worden en met de hand ingebracht worden in die applicatie. hiermee worden dan alle metingen verzameld en kunnen op eenvoudige wijze verwerkt, geexporteerd of verzonden worden.
De applicatie EPICOM 2 omtrekmeter is gratis te downloaden en kan volledig getest worden. Echter om volledig gebruik te kunnen maken van die applicatie moet de licensie-applicatie (EPICOM license) gekocht en gedownload worden om volledige licentie op de applicatie EPICOM 2 omtrekmeter te verkrijgen.

Ook is dit gratis manager programma (EPICOM manager) nodig om als bedrijf de te meten percelen toe te kennen aan de juiste medewerker, zodat zij met de mechanische omtrekmeter en de applicatie EPICOM 2 omtrekmeter de juiste bomen in de juiste percelen meten.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less