WatchRIS
CETRTA POT
5.06.02 0.2mb

Varnostne službe se srečujejo z vedno bolj zahtevnimi strankami, zato smo razvili rešitev s katero si povečate kvaliteto storitev. WatchRIS predstavlja rešitev kako lahko na inovativen in poceni način povečamo natančnost spremljanja, beleženje aktivnosti in nadzor v realnem času zaposlenih. Želimo ponuditi rešitev sledenja, ter pomagati družbam upravljati svoje varnostnike in slediti njihovemu gibanju. S to rešitvijo se ne ukvarjamo s t.i. »sledenjem«, temveč s spremljanjem ključnih prametrov terenskega dela, ki so pomembni tako za varnost kot za produktivnost varnostnikov in ne nazadnje za pravilno obračunavanje storitev strankam. Ponujamo celovitost podatkov, zaupnost, varnost in natančnost. S hitrejšimi in učinkovitejšimi procesi, lahko obdržite svojo konkurenčno prednost, poleg tega pa usmerite svoje skrbi k zagotavljanju kakovosti svoje storitve.

Nekaj prednosti, ki prinaša rešitev NFC obhodnik:
• Enostavna implementacija (ni posegov v obstoječo infrastrukturo).
• Natančno beleženje aktivnosti v realnem času preko spletnega sistema (kdo, kje, kdaj in opcija tudi kaj).
• Izniči se možnost prevare, namreč oseba mora biti na kraju fizično prisotna, da se zabeleži zapis.
• Možnost dodatnega obveščanju ob začetku/zaključku aktivnosti (npr. preko SMS-a ali e-pošte).
• Možnost fotografiranja izrednih dogodkov in posredovati sliko preko mobilne aplikacije.

Delodajalec dobi nov kanal upravljanja s človeškimi viri. Storitve so posledično bolje opravljene, manj je napak in zviša se kvaliteta. V nadzornem centru imajo enostaven pregled nad aktivnostmi, ki se izvajajo. Z zabeleženimi podatki se pojavi možnost analitične obdelave za optimizacijo oz. razporejanje nalog zaposlenih z povečanjem učinkovitosti, ter se posledično s tem prihrani na času in denarju. Izboljša se koordinacija med naročili in izvedbo, ter pojavi se opcija izvajanja fleksibilnega delovnega časa. Zaradi dokazov opravljenega dela se stranki lahko pošlje fakturiranje takoj po opravljeni storitvi, enako je tudi s poročili.

MOŽNI SEGMENTI in NAČINI UPORABE:
- varnostniki v stavbah in okolici (obhodno varovanje),
- varnostne službe, zase ali kot dodatna storitev,
- storitve kjer potreben dokaz o prisotnosti na določeni lokaciji

MINIMALNE ZAHTEVE (pri stranki) ZA UPORABO:
- NFC nalepke
- modul RIS4iKROG
- mobilna aplikacija
- NFC mobilni telefon - Android min. 4.0
- Naročnina telefona z minimalnim zakupom 20 MB prenosa podatkov ali Wi-Fi

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less