Teta Boni je aplikacija, ki se v bo z vami pogovarjala v naravnem človeškem jeziku. Boni ve vse o slovenskih podjetjih, naslovih, kontaktih, direktorjih, lastnikih, poslovanju, bonitetnih ocenah in tveganjih. Teta Boni je tako zelo na tekočem, ker ima dostop do svežih podatkov svetovne bonitetne hiše COFACE. Bonitetne ocene globalne družbe COFACE z veliko stopnjo natančnosti napovedujejo tveganja pri poslovanju in jim zaupa ogromno število uporabnikov po celem svetu. Na podlagi bonitetnih poročil družbe COFACE se izvajajo tudi zavarovanja terjatev. Podatki, ki jih uporablja Teta Boni so dnevno osveženi s podatki iz monitoringa, tako, da boste z Boni vedno na tekočem o trenutnem stanju, vključujoč blokade računov in ostale dogodke, ki bi utegnili spremeniti oceno tveganja poslovanja.

Zelo pomembno je, da veste, da je Teta Boni zelo diskretna. Nikoli ne bo nikomur povedala, za katerim podjetjem ste poizvedovali in kaj vas je zanimalo. Zato ji lahko zares zaupate. Vse tete niso take.

S Teto Boni se lahko pogovarjate tako, da ji vprašanje napišete ali preprosto naglas poveste. Npr: "bonitetna ocena Mercator", "promet Amebis", "število zaposlenih Eta Kamnik", "dobiček Telekom", "direktor Elektrina", "lastniki Komunalnega Podjetja Kamnik", "davčna Aleš Lipičnik", "naslov COFACE Slovenija", lahko pa ji to isto kar naglas poveste. Rezultat bo isti. Takoj boste dobili odgovore na vsa postavljena vprašanja.

Teto Boni lahko sprašujete na več različnih načinov, saj je Teta Boni v tehnološkem smislu plod dolgoletnega dela strokovnjakov s področja jezikovnih tehnologij. Tako lahko spraševanje vedno začnete z imenom podjetja in nadaljujete z podatki, ki vas zanimajo. Npr. "Petrol", ko bo Boni vprašala kateri podatek o podjetju Petrol vas zanima jo vprašate za "promet", "dobiček", "vodstvo", ... Lahko pa jo preprosto vprašate, če ve morda kakšen nov vic. Ne bodite presenečeni, ker jih ima vedno kar nekaj na zalogi.

Ko boste Teto Boni naložili, bo za vedno ostala vaša prijateljica.

Content rating: Everyone

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less